Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Farnost Pardubice - Ohlášky
Ohlášky v týdnu od 14. 7. do 21. 7. 2024

 

Úřední hodiny o prázdninách - Vzhledem k dovoleným budou úřední hodiny pouze v úterý a čtvrtek 9:00 - 11:00. To však neznamená, že nemůžete přijít na faru či do kanceláře i v jiné dny či hodiny a zkusit zazvonit. Jistější však je si schůzku (zvláště s knězem) domluvit předem telefonicky. 

Čtvrteční adorace - každý čtvrtek je v době 19:00 - 20:30 v kostele sv. Bartoloměje vystavena Nejsvětější svátost k tiché adoraci. Všichni jste srdečně zváni.

Skautský tábor– od 13. do 28. července jsou naši skauti na táboře u Vortové. Vzpomeňte prosím na ně i na jejich vedoucí v modlitbě.

Nepřítomnost P. Piotra Antkiewicze - od 8. do 21. července je otec Piotr na dovolené.

Pouť do Říma v roce 2025 – od středy 19. června máte možnost se na farních webových stránkách přihlásit na pouť do Říma. Doprava je plánována autobusem. V případě dostatečného množství přihlášených zájemců bude v srpnu požadována záloha 5.000 Kč na osobu. Bližší informace o zájezdu a podmínkách přihlášení naleznete v aktualitách na webových stránkách farnosti.

Duchovní obnova pro seniory – senioři jsou opět zváni do Slavoňova na duchovní obnovu s P. Janem Uhlířem. Odjezd z Pardubic bude v neděli 15. září odpoledne a návrat ve středu 18. září po obědě. Kapacita je 20 míst. Přihlaste se co nejdříve u paní Heleny Strouhalové tel.: 608 377 194, email: cindicka@seznam.cz, která zajišťuje organizaci a stravování.

 

Historie