Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Farnost Pardubice - Ohlášky
Ohlášky v týdnu od 16. 6. do 23. 6. 2024

Sbírka pro Charitu – v neděli 16. června při všech bohoslužbách

Zpravodaj farnosti č. 4 – vychází v neděli 16. června

Zapisování intencí – od pondělí 17. června začíná možnost zápisu intencí na měsíce červenec, srpen a září.

Pouť do Říma v roce 2025 – od středy 19. června máte možnost se přihlásit na pouť do Říma. Přihlášení bude možné na našich webových stránkách. Doprava je plánována autobusem. V případě dostatečného množství přihlášených zájemců bude v srpnu požadována záloha 5.000 Kč na osobu. Bližší informace o zájezdu a podmínkách přihlášení naleznete v aktualitách na webových stránkách farnosti.

Čtvrteční adorace - každý čtvrtek je v době 19:00 - 20:30 v kostele sv. Bartoloměje vystavena Nejsvětější svátost k tiché adoraci. Všichni jste srdečně zváni.

Poděkování za službu o. Tomáše a oslava životních jubileí kněží – v pátek 21. června jste srdečně zváni na společnou oslavu. Začneme děkovnou mší svatou, která bude sloužena v 17:00 v kostele sv. Bartoloměje a po ní pak společně posedíme u dobrého jídla a pití na farní zahradě.
Prosíme ochotné ženy o napečení  sladkého či slaného pečiva, které můžete přinést v pátek přede mší svatou od 16:00 do 16:45 na faru, pokud možno v nevratných obalech. Děkujeme předem.
 
Skauti zvou do Podskaly – v sobotu 22. června v 14:00 se uskuteční tradiční mše svatá v kostele sv. Jana Křtitele v Podskale.

Mariánská pouť v domově důchodců (Blahoutova ulice) - v sobotu 22. června v 14:00 bude mariánská pobožnost u kaple Panny Marie Královny v areálu domova důchodců.

Sbírka na nový oltář – v neděli 23. června při všech bohoslužbách proběhne sbírka na nový oltář do kostela sv. Bartoloměje.

 

Historie