Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Farnost Pardubice - Ohlášky
Ohlášky v týdnu od 21. 5. do 28. 5. 2023

Vychází Zpravodaj farnosti – v neděli 21. května. 

Sbírka na pronásledované křesťany – v neděli 14. května se vybralo 19.159,-Kč.

Biblická hodina – v pondělí 22. května v 19:00 na faře.

Pravidelná adorace – v úterý 23. května v 18:30 v kostele sv. Jana Křtitele.

Úklid kostela sv. Bartoloměje – v pátek 26. května od 8:00. Vítáme každého nového ochotného člověka, který se chce zapojit do pravidelného úklidu našeho farního kostela. Sraz je před zákristií.

Letniční zastavení – v předvečer slavnosti Seslání Ducha sv., sobotu 27. června v 17:00, nás Sbor Církve bratrské Archa zve na podvečer chval a modliteb se čtením Božího slova. 

Modlitba za národ – v neděli 28. května v 18:30 v kostele sv. Bartoloměje.

Pouť do Kokešova - v neděli 28. května, na slavnost Seslání Ducha sv., se uskuteční pěší pouť do kapličky v Kokešově. Sraz v 14:30 u kostela sv. Michaela v Lepějovicích (u obce Valy) a odtud společně půjdeme do Kokešova. Pouť pořádají salesiáni.

Domov důchodců Blahoutova – v neděli 28. května v 14:00 bude sloužena mše svatá a následovat bude májová pobožnost.

Sbírka Na pastorační aktivity v diecézi – v neděli 28. května při všech bohoslužbách.

Noc kostelů – v pátek 2. června večer se bude konat v kostele sv. Bartoloměje každoroční akce Noc kostelů. Je zapotřebí dobrovolníků, kteří zajistí dohled v kostele. Na stolku pod kůrem bude lístek k zápisu do této dobrovolné služby. Předem děkujeme.

Křesťanský festival - v sobotu 3. června od 15:00 se u salesiánů uskuteční již tradiční Křesťanský festival. Je připraven bohatý program pro všechny věkové kategorie, včetně her pro děti, zajímavé přednášky či vystoupení Vesmírné kapely. Všichni jste srdečně zváni.

Změna v otevření kanceláře – v pondělí 22. května bude kancelář farnosti odpoledne uzavřena.


Salesiáni

Předtáborová setkání – se konají v sobotu 10. června a v neděli 11. června. Odkaz na přihlašování byl odeslán všem přihlášeným na tábory.