Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Farnost Pardubice - Ohlášky
Ohlášky v týdnu od 13. 8. do 20. 8. 2023

19. NEDĚLE V MEZIDOBÍ

Slavnost Nanebevzetí Panny Marie – v úterý 15. srpna bude mše svatá v 18:00 sloužena v kostele Zvěstování Panny Marie „Klášterní“.

Mše svatá v LDN Rybitví – ve středu 16. srpna v 13:15.

Mše svatá v DDK – ve čtvrtek 17. srpna v 15:00 v Domově důchodců u Kostelíčka.

Poděkování – děkuji vám všem za podporu a duchovní doprovázení mladých na setkání v Lisabonu. Myslím, že všichni byli spokojeni a věřím, že to co prožili, bude přinášet duchovní plody v jejich životech. Váš otec Jan Uhlíř.

Kurz Alfa - každou neděli před požehnáním se budeme společně modlit za připravovaný kurz Alfa, který ve farnosti začne 21. září. K pozvání svých přátel a známých můžete využít letáčky připravené na stolku. Přihlášku a více informací naleznete na webových stránkách farnosti.

Přihlášky na náboženství – i ve školním roce 2023/2024 mají děti možnost navštěvovat hodiny náboženství a to buď na faře, nebo u salesiánů. Pokud se rozhodnete pro vyučování na faře, tak vyplňte elektronickou přihlášku na farních stránkách farnosti www.farnost-pardubice.cz, kde také naleznete konkrétní rozpis výuky náboženství. Děti, které budou chodit na výuku k salesiánům, je nutné přihlásit na stránkách salesiánského střediska www.salesianipardubice.cz.